Ultimele articole

Pentru vinoteca dumneavoastra...Suport de pluta pentru sticle de vin

Daca sunteti iubitori de vinuri de calitate si doriti sa pastrati vinurile de colectie la la „vedere” una din variante este suportul de pluta din imagine alaturata  – o piesa deosebita realizata de un designer preocupat in mod special de realizarea obiectelor din materiale ecologice. Acest suport este un proiect ce exceleaza prin simplitate si eleganta. Materialul folosit este 100% reciclat si reciclabil: granule de pluta rezultate din procesul de productie a dopurilor de pluta.

Suport de pluta pentru sticle de vin 2

Un alt avantaj al acestui suport este ca asigura vizibilitatea etichetei, lucru care poate starni discutii tematice intre iubitorii de vinuri ce va viziteaza casa.
Deger Cengiz, cel care a realizat acest suport, este un designer newyorghez care in ultimii 20 de ani a fost implicat in multe proiecte de arhitectura, arheologie si design industrial. El creaza obiecte versatile functionale, dar in acelasi timp exploareaza si granita dintre arta si design experimental. Lucrarile sale au aparut in multe publicatii de arhitectura din intreaga lume.

Ultimele articole