Ultimele articole

Dopuri de pluta pentru decorarea peretilor

Dopurile de pluta sunt obiecte prea mici si neinsemnate pentru ca cineva sa creada ca mai merita sa le pastrze dupa consumarea unei sticle de vin. Totusi sunt multi oameni care isi folosesc imaginatia pentru a folosi dopurile de pluta pentru a decora peretii sau pentru a confectiona obiecte decorative. In multe tari exista chiar sisteme bine puse la punct pentru colectarea dopurilor de pluta (mai ales de la restaurante) si refolosirea lor pentru decoratiuni.
In continuare dorim sa va oferim cateva idei pentru folosirea dopurilor de pluta in decorarea peretilor.
Daca aveti multa rabdare pentru a colecta suficiente dopuri de pluta si apoi rabdare in aplicarea lor puteti acoperii chiar un intreg perete (ca si cel din imaginea de mai jos) cu dopuri de pluta. Cu siguranta va veti impresiona toti vizitatorii casei.
Pluta pentru decorare 4
Daca adunati mai putine dopuri de pluta puteti realiza tabloul de mai jos lipind dopuri de dimensiuni diferite. Veti putea realiza astfel un tablou abstract tridimensional.
Pluta pentru decorare 5
Puteti de asemenea realiza tablouri cu mesaje. In acest caz nici nu aveti nevoie de foarte multe dopuri de pluta.
Pluta pentru decorare 6
O alta idee ar fi sa creati un panou de afisaj care are si rol decorativ.
Pluta pentru decorare 7
Sau puteti decora rama unei oglinzi cu dopuri de pluta.
Pluta pentru decorare 8
Si puteti continua sa va imaginati si alte posibilitati de folosire a dopurilor de pluta pentru decorarea peretilor si nu doar a pretetilor...

Ultimele articole