Ultimele articole

Chiuveta de pluta

Cu cateva luni in urma, in timp ce pregateam standul firmei pentru o expozitie ne-a venit idea sa confectionam o chiuveta functionala din pluta.
In primul rand am cautat un model de chiuveta care sa poata fi realizat din blocurile de pluta ce le aveam la dispozitie. Apoi am frezat grosier cavitatea chiuvetei.

Chiuveta de pluta

Dupa aceea am trecut la finisari prin frezarea muchiilor si slefuirea cu hartie abraziva. Atunci cand am fost multumiti de finisaj am executat orificiile pentru montarea scurgerii si a bateriei. Odata incheiate aceste etape ne-am gandit sa finisam suprafata chiuvetei cu rasina transparenta, dar ne-am dat seama ca va fi aproape imposibil sa reusim un finisaj de calitate folosind rasina. Am incercat diverse materiale pentru finisaj pana in momentul in care am gasit lacul extramat SKYLT, care la acoperire lasa o suprafata mata si foarte fina.
In final putem spune ca suntem multumiti de tot efortul depus, dar mai ales de chiuveta obtinuta.

Chiuvete de pluta 2

Am prezentat chiuveta vizitatorilor la expozitia din Timisoara si reactiile au fost foarte incurajatoare. Multi ne-au intrebat daca putem realiza chiuvete de pluta si la alte dimensiuni. Sunt cativa clienti care vor sa comande in viitorul apropiat chiuvete la dimensiunile si forma care li se protrivesc. Abia asteptam sa realizam si alte chiuvete din acest material deosebit. Cu siguranta vor fi o surpriza placuta pentru toti cei ce le vor vedea.
Pluta ramane in continuare o permanenta provocare pentru noi.

Echipa Kromston
Ultimele articole